alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Nissebrev julkalender / adventskalender

  • Nissebrev julkalender / adventskalender
  • Nissebrev julkalender / adventskalender
  • Nissebrev julkalender / adventskalender
  • Nissebrev julkalender / adventskalender
Nissebrev Julkalender är för dig som vill ha en annorlunda, personlig och rolig adventskalender till ditt barn. Eller för att du helt enkelt inte orkar köpa 24 stycken små presenter...

Jag skrev dessa Nissebrev till min 3-åriga son och det blev en succé! Han älskade att läsa om sin lilla Nisse som flyttade in till oss och han tyckte det var roligt att även få lära känna Nisses vänner Skåpsknyttan, Silverhumplar och Myrmankar.

Det är 24 brev som innehåller bus och charmig text. Två brev är tomma så du själv kan skriva extra brev om det skulle behövas.

Alla brev är i A5-format (2st / A4) och skickas som PDF på mail. Titta på upplagda foton så ser du fyra exemplar på Nissebrev.

Du kommer få med tips till varje brev för att göra Nissebreven extra magiska, exempel:
Brev 2: Lägg några avbrutna tändstickor vid adventsljuset. Gör en säng av strumpor åt Nissen, låt barnet få leta efter sängplatsen.
Brev 13: Lussebulle till frukost? Häll ut mjöl på köksbänken och gör små fotspår i mjölet. Lägg ut bröd eller fågelfrö till fåglarna.

Betalas med Swish.

Skicka ett meddelande till mig så återkommer jag med mer information. Skriv även din mailadress och om du vill ha standardbrev eller syskonbrev.

Med juliga hälsningar, Malin B
45 kr11 november 2018

Nackatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information